Tigers forklaring dagen derpå: Der var ikke alkohol involveret


I går blev golfsporten og især Tiger Woods romantikere ramt af en chokbølge, efter nyheden om, at den tidligere verdensetter var blevet arresteret for at køre bil i påvirket tilstand.
I går fik spekulationerne om Tiger Woods’ arrestation frit løb. Efterfølgende har Woods afgivet en officiel udtalelse omkring sagen. Efter eget udsagn havde han ikke drukket alkohol. I stedet skyldtes Woods’ påvirkede tilstand en uventet reaktion af receptmedicin. Derudover fremgår det af udtalelsen at Woods undskylder til familie, venner og fans.
Woods har for nylig ladet sig operere i ryggen for fjerde gang, hvorfor et indtag af medikamenter virker som en plausibel forklaring. Dog virker tidspunktet for arrestationen (kl. 03:00) stadig aparte, i forhold til Woods’ personlige forklaring.
Her kan du læse hele Woods’ officielle udtalelse:

“I understand the severity of what I did and I take full responsibility for my actions.
I want the public to know that alcohol was not involved. What happened was an unexpected reaction to prescribed medications. I didn’t realize the mix of medications had affected me so strongly.
I would like to apologize with all my heart to my family, friends and the fans. I expect more from myself too.
I will do everything in my power to ensure this never happens again.
I fully cooperated with law enforcement, and I would like to personally thank the representatives of the Jupiter Police Department and the Palm Beach County Sheriff’s office for their professionalism.”

Flere spillere har reageret på hændelsen. Herunder ses bekymrede tweets fra Hunter Mahan og Willy Wilcox.


Hele episoden kommer blot få dage efter at Woods den 24. maj skrev et blogindlæg om sin fysiske tilstand. Den mest fængende linje fra denne udtalelse var unægteligt: “But, I want to say unequivocally, I want to play professional golf again.”