”Slå Lige og Langt” med Anders Dahl Christiansen

”- Jeg bruger Trackman i stort set hver eneste lektion, jeg giver, og det har givet mig en god indsigt i, hvordan man kan kombinere længde og retning på sine slag. Langt og lige lyder godt for de fleste, og i denne video vil du lære at forbedre din underarms rotation og dit vægtskifte i nedsvinget! Dette vil kunne hjælpe dig med at slå længere samt mere lige og dermed får du mere stabilitet i dit spil”, udtaler den succesfulde tidligere landstræner Anders Dahl Christiansen.
Desuden kan du se en lang række andre instruktionsvideoer med Anders længere nede på denne side.
Se videoen ”Slå Lige og Langt” på Youtube HER.  eller nedenfor. ARTIKLEN FORTSÆTTER UNDER VIDEOEN.

– ”Øvelserne fra denne video bruges ind imellem på mine træningsture, og jeg har lært dem via mit arbejde med Trackman og via mit arbejde som Master Instructor for en af verdens bedste trænere, Jim McLean. I denne videoen vil du lære to øvelser, samt lidt om vægtskiftet i nedsvinget, hvilket måske kan få dig til at slå længere og mere lige”, siger golftræner Anders Dahl Christiansen, som også er uddannet fysioterapeut og ”The Golf Athlete Instructor”samt NLP coach mm.
Du kan se lignende idéer fra Anders i ”Det succesfulde sving”, som er en yderst populær DVD om golf instruktion. Ønsker du en mere omfattende undervisning fra Anders Dahl Christiansen og tilhørende øvelser, kan du konsultere ham individuelt. Du kan også købe DVD’en ”Det succesfulde shortgame”, og de to omtalte DVD’er fik bl.a. følgende ord med på vejen ”uden sammenligning de bedste danske videoer eller DVD’er om golf instruktion nogensinde”.
 Se eller gense videoen “Slå Lige og Langt” HER.
 Og få evt. en super luksus oplevelse fra siden HER
Har du lidt fysiske skavanker eller vil du blot forbedre dig, så kan du booke individuel træning med Anders, der jo også er uddannet fysioterapeut, via siden HER.
Ved træning m. Anders får du i alle longgame lektioner en video tilsendt af lektionen samt Trackman data under sessionen.
Du kan også se mere om golf rejser med Anders via siden HER – På de kommende rejser kan du forvente gourmet mad, fantastiske destinationer, og EKSTREM ”Value for money”!
Nedenfor kan du se eller gense en række instruktions tips med Anders Dahl Christiansen fra www.trainyourbrain.dk – hvorfra du gratis kan hente en af verdens mest anerkendte bøger om personlig udvikling.
Tidligere instruktionsvideoer m. Anders Dahl Christiansen:

 1. ”Den gode afslutning”
 2. ”Et atletisk set up”
 3. ”Sving tilbage som Nicklaus”
 4. ”Vægtskifte – The Ben Hogan Style”
 5. ”Bevæg armene som en pro – slå længere”
 6. ”Start dit sving på Pro Manér”
 7. ”Usund / Usand myte”
 8. ”Chipping og Evaluering”
 9. ”God kontakt på dine chip slag”
 10. “Power Tip – Wide to Narrow”
 11. “Major Vinder Øvelse”
 12. ”Den kraftfulde draw”
 13. ”Stabilitet og Længde”
 14. ”Stjerne Putting”
 15. ”Mere fart via færre kræfter”
 16. ”To tips til bedre putting”
 17. ”Slå Længere”

— o0o —
Anders Dahl Christiansen arbejdede med det danske landshold fra 2006-2010 og var ansvarlig herrelandstræner i 2010, som var det bedste år nogensinde for herrelandsholdet. Han har desuden via sit virke hos, Jim McLean i USA, arbejdet med spillere fra den amerikanske PGA Tour og med flere Europa Tour spillere både for damer og herrer. I årene før landstræner karrieren uddannede Anders sig til Master Instructor, for hos Jim McLean, som er én af verdens mest respekterede trænere.