Bjørn: – Der er tænkt på det hele

ThomasBjornThomas Bjørn er imponeret over Made in Denmark i Himmerland, hvor der er tænkt på det hele.
– Når Lars beslutter sig for noget, så sker det, sagde Thomas Bjørn på et pressemøde inden han spillede Pro-Am med HKH Kronprins Frederik, Lars Larsen og Tom Kristensen.
Der er tænkt på det hele
Som det er blevet tilkendegivet af mange spillere, så er der tænkt på det hele for at skabe de bedste forhold for spillere og caddier samt turneringen som helhed:
– Banen ser godt ud, og alt det man på vej hertil tænkte, at de måske havde glemt, det er der tænkt på, sagde Thomas Bjørn og uddybede senere om banen:
– Banen står fantastisk, og det er vigtigt for os spillere, at det er en fair test.
– Alle de danske spillere glæder sig til turneringen, og har bakket op om den. Det er ærgerligt, at Søren Hansen ikke er her, men sådan er det, sagde Bjørn om Søren Hansen, der desværre har måttet trække sig med en skade.
Forventningerne er altid de samme
På pressemøderne op til Made in Denmark har et gennemgående spørgsmål været, hvad den enkelte spillers sportslige forventninger til Made in Denmark er. Svaret har nogenlunde været det samme fra alle spillerne, og Bjørn udtrykte det således:
– Det er samme forventning som til enhver anden turnering. Jeg vil gerne spille godt og være med helt fremme om søndagen, også selvom jeg ikke helt føler, at spillet er der 100 %, men det kan hurtigt ændre sig.
– Fantastisk opbakning
Der er udsolgt til Made in Denmark i weekenden, og Bjørn glæder sig naturligvis over de mange tilskuere:
– Der er en fantastisk opbakning og ro omkring turneringen. Med Lars Larsen bag, så er man ikke bekymret for det økonomiske aspekt, og det er rart at komme hjem og opleve den positive stemning, der er i dansk golf, sagde Thomas Bjørn.
Thomas Bjørn begynder torsdag kl. 8:10
I de første to runder skal Thomas Bjørn spille med Marc Warren og Nicolas Colsaerts. Torsdag begynder de kl. 8:10 fra 10. hul, og fredag er det kl. 13:10 fra 1. hul.
Se alle danskernes starttider her.