Benjamin Poke vandt Nordea Challenge

BenjaminPoke_ECCOTour15Efter sejr på ECCO Touren i sidste uge foran bl.a. Lucas Bjerregaard og Morten Ørum Madsen så vandt Benjamin Poke også Nordea Tour turneringen Nordea Challenge på Hauger Golfbane i Norge.
Inden finalerunden var Poke på andenpladsen og to slag efter Eirik Tage Johansen. Efter en flot runde i -6 vandt Benjamin Henry Poke en komfortabel sejr i -11 foran Peter Vejgaard i -8, og det var endda efter Poke sluttede runden med to afsluttende bogeys.
Vejgaard gik runden i -4, og der var således dobbelt dansk i toppen foran fire svenskere på en delt 3. plads i -6.
Eirik Tage Johansen gik en skuffende inalerunde i +3, og blev nr. 8 i -4.
Winther sluttede også i top-10
Patrick Winther blev nr. 9 i -3, Oliver Suhr nr. 36 i +3, Patrick O’Neill og Jesper Gunder Larsen nr. 47 i +4, mens Jacob Pinel Lauridsen blev nr. 57 i +7.
Nordea Challenge, leaderboard