Henrik Stenson og Dustin Johnson fører US Open

HenrikStenson_orlando15-285127Henrik Stenson og Dustin Johnson deler føringen i US Open, hvor Sebastian Cappelen imponerede med en runde i par.
Chambers Bay viste sig som en spændende og anderledes udfordring for US Open deltagerne, men der blev også gået lave runder. Primært af spillere med en tidlig starttid.
Som skrevet torsdag lavede Sebastian Cappelen en eagle, fire birdies og seks bogeys for en flot runde i par, hvilket placerer ham som nr. 26.
Lucas Bjerregaard gik første runde i +3 efter to birdies, tre bogeys og en dobbeltbogey, og som nr. 79 er han lige udenfor den projekterede cutgrænse, men han har på ingen måde spillet sig ud af det.
Stenson og Johnson foran Reed
Henrik Stenson og Dustin Johnson gik første runde i -5, og de fører foran Patrick Reed var rundt i -4, mens Matt Kuchar, Ben Martin og amatøren Brian Campbell deler 4. pladsen i -3.
Made in Denmark vinderen Marc Warren fik også en flot start med en runde i -2, som placerer ham på en delt 7. plads med bl.a. Jordan Spieh.
— Læs også: US Open reserve fik konfiskeret golfbag’en
Phil Mickelson, som jagter sin første US Open sejr efter seks andenpladser, fik en flyvende start med tre birdies på de første 8 huller, men det endte med en runde i -1 og en placering som nr. 14 sammen med bl.a. Miguel Angel Jiménez og Colin Montgomerie.
Bubba Watson, Adam Scott og Sergio Garcia er nr. 26 x i par, mens en runde i +1 rækker til en delt 42. plads, og her finder vi bl.a. Jim Furyk,
McIlroy og Kaymer er +2
Verdensetteren Rory McIlroy, den forsvarende mester Martin Kaymer og Justin Rose var rundt i +2, hvilket placerer dem som nr. 52.
Tiger blandt de sidste i feltet
Tiger Woods havde det endnu engang svært, og en runde i +10 placerer ham som nr. 152 ud af de 156 deltagere i feltet.
Noget overraskende fik Rickie Fowler også en meget dårlig start, og han er næstsidst som nr. 155 i +11.
– Læs også: Starttider i US Open, torsdag og fredag
Viasat Golf og Viaplay.dk sender US Open direkte fredag fra kl. 22 – 05, lørdag fra kl. 21 – 04 samt søndag fra kl. 21 – 04:30.
US Open, leaderboard