Vred Garcia raser mod US Open greens

SergioGarcia_augusta15-286878Han har en mening om det meste, den gode spanier, og således også i denne uge, hvor han er langt fra tilfreds med standen af den helt specielle Chambers Bay bane.
Garcia har aldrig været amerikanernes kæledægge, og man må give ham så meget, at han i hvert fald ikke prøver på, at forbedre sin status hos folkene på den anden side af Atlanten.
Spanieren åbnede med en runde i par på den svære bane, men det kunne – og burde – have været bedre, fortalte Garcia på Twitter efter runden.
– Tilfreds med min runde i par, men det kunne have været bedre med det spil jeg viste, men greens er lige så dårlige som de ser ud på tv, lød det fra Garcia på det sociale medie.
Og et par minutter senere fulgte han op med en uddybning.
– Jeg synes, at et mesterskab af en kaliber som US Open fortjener bedre kvalitet på greens end vi har i denne uge, men måske jeg tager fejl, skrev han.
–> Læs også: Derfor hader amerikanerne Sergio Garcia
Og der var bestemt mange der mente, at han tog fejl. Det væltede ind med kritik fra Garcias følgere på Twitter, uden at det dog fik Garcia til, at ændre sin opfattelse.
– Hvis det er mit problem, at jeg siger det som alle andre tænker, men som de ikke tør sige, så er jeg skyldig, lød det fra Garcia.
Han står dog ikke helt alene. Et par af de andre europæere kommer til hans undsætning.
–> Læs også: Sergio Garcia igen udsat for tilråb i USA
– De er virkeligt dårlige, lød det fra Colin Montgomerie tidligere på ugen.
– De er ikke de bedste jeg har puttet på, sagde McIlroy efter sin første runde.
– Et par af dem, er i hvert fald ikke alt for gode, var ordene fra den førende Henrik Stenson.
Amerikanerne er enten tilfredse med standen på greens – eller knapt så bramfrie i deres udtalelser. I hvert fald har der ikke været onde ord at finde i udtalelserne fra hjemmebanefolket.