Dansk triumf på LET! Nicole vandt i Sverige

NicoleBrochLarsen_2014_IMG_6047Nicole Broch Larsen sejrede søndag ved The Helsingborg Open, og tog dermed sin første sejr på Ladies European Tour.
Ved den seneste LET-turnering i starten af august smed Nicole Broch Larsen en oplagt mulighed for sejr på de sidste huller, men selvom der også denne gang var nerver på mod slutningen, så viste det sig, at en finalerunde i +2 lige præcist var nok.
Nicole førte med hele fire slag inden finalerunden og efter tre birdies på de første seks huller, lignede det cruise control for danskeren. Bogeys på 8. og 10. hul lignede skønheds fejl, men da der så kom en dobbeltbogey på 13. hul var forspringet ned til sydafrikanske Ashleigh Simon blot på tre slag.
— Læs også: Solheim Cup kommer ikke til København
Det forspring skrumpede yderligere på 17. hul, men Nicole havde stadig to slag at give af på sidste hul. Her lavede hun endnu en bogey, men da sydafrikaneren måtte nøjes med par, så var -12 lige akkurat nok til sejr.
MaleneJørgensen_tale11-205905Det var endda tæt på, at blive dobbelt dansk i toppen. Malene Jørgensen delte andenpladsen med Ashleigh Simon, men også hun fik en bogey på sidste hul og faldt tilbage til en 3. plads i -10.
De tre øverste var i en klasse for sig i denne uge, og der var intet mindre end fem slag fra nummer tre til nummer fire. Til gengæld var der også her en dansker.
Nanna Koerstz Madsen tog nemlig den delte 4. plads sammen med franske Joanna Klatten i -5, og dermed var der dannebrog på tre af de øverste fire pladser.
Som altid skal en dansk sejr på en af de store tours fejres med flagning i de danske klubber i morgen. Har din klub overset denne tradition, så gør dem opmærksom på det, så vi kan fejre Nicoles triumf behørigt.
The Helsingborg Open, leaderboard