Joachim deler føringen trods runde i +4

JoachimBHansen_almaty15-297245På en blæsende dag i Oman var en dobbeltbogey og en tredobbelt bogey dyr for Joachim B Hansen i Challenge Tourens sæsonfinale, men han er fortsat på en førsteplads, og holder fast i ét af de 15 Europa Tour kort.
Joachim førte NBO Golf Classic Grand Final med ét slag efter hver af de første to runder, og det begyndte godt med birdies på 3. og 4. hul, men en dobbeltbogey på 5. hul sendte ham tilbage i par for dagen.
Efter en tredobbelt bogey på 10. hul efterfulgt af to bogeys så det skidt ud, inden der blev bragt lidt balance i regnskabet med birdies på 13. og 14. hul. Efter en birdie og to bogeys på de sidste 4 huller endte det med en runde i +4.
Femdelt føring i -7
Føringen skiftede flere gang i løbet af dagen, men på trods af den dårlige runde i +4, så holdt Joachim B Hansen fast i føringen, men i -7 deler han nu førstepladsen med Callum Shinkwin, Jens Dantorp, James Robinson og Nacho Elvira.
Brandon Stone, Ryan Evans og Ricardo Gouveia deler 6. pladsen i -6.
— Læs også: Thorbjørn faldt tilbage i WGC – HSBC Champions
Top-15 på Challenge Tour ranglisten efter lørdagens finalerunden får et Europa Tour kort, og Joachim ligger fortsat til at slutte i top-15. I denne artikel kan man se en fremskrevet rangliste baseret på stillingen efter tredje runde.
Winther faldt tilbage og skal kæmpe for kortet
Jeff Winther begyndte med en dobbeltbogey, og efter to birdies og en enkelt bogey gik han runden i +1, så han er delt nr. 9 i -5.
Efter anden runde lå Jeff Winther til at få et Europa Tour kort, men han rykker ud af top-15 igen. Der er dog ikke langt til top-15, men han skal rykke lidt frem i feltet, og er kun to slag fra førstepladsen, så der venter en spændende finalerunde.
Derimod kan Mads Søgaard ikke længere nå at få et Europa Tour kort via ranglisten. Inden turneringen var han blot € 92 fra den afgørende 15. plads på ranglisten, men efter en runde i +10 er han nr. 44 og næstsidst i +13. Mads Søgaard får dog endnu en mulighed for et Europa Tour kort i finalen på tourskolen.
Højdepunkter på Viasat Golf
Viasat Golf sender daglige højdepunkter fredag og lørdag aften fra kl. 22:30 – 23:15.
NBO Golf Classic Grand Final, leaderboard