Hvem er din favorit blandt legenderne – Vind golfbolde

portræt
Her er 4 legender, men der er mange flere. hvem er din favorit?

Gennem tiderne har spillere som Jack Nicklaus, Arnold palmer, Seve Ballesteros, Nick Faldo, Greg Normann og mange flere været med til at præge golfen og de mange uforglemmelige oplevelser vi har fået.
Vi vil rigtig gerne høre fra dig og mange af vores andre brugere om, hvilken legende der er jeres favorit. I redaktionen på Teetime har vi flere eksperter på de mange store legendariske spillere, hvoraf mange heldigvis stadig spiller og lever iblandt os.  Vi vil i den kommende tid udvælge nogle af de legender som vi får tilbagemelding om. herefter vil vi se tilbage i tiden og lave en større præsentation af den enkelte legende.
Udfyld den lille formular nedenfor og fortæl, hvem din favorit er. Spillere skal være født før 1966.  Din favorit er måske meget ældre end de spillere som vi har vist fotos af her, og det kan sagtens være, at spilleren ikke er blandt dem vi har nævnt her. Vi har trukket vinderen af nedenstående konkurrence, og det blev Johnny Lauridsen, som har vundet 5 dusin Wilson Staff golfbolde. Vi vil fortsat gerne høre din mening om, hvilken favorit du har blandt legenderne.
[contact-form-7 id=”26856″ title=”Formular 1″]