Tæt på Champions Touren

Miguel Angél Jiménez er med helt fremme på Champions Tour
Miguel Angél Jiménez er med helt fremme på Champions Tour

Hos de gamle stjerner på Champions Touren spilles der i denne uge Principal Charity Classic. Der spilles som altid tre runder fra fredag til søndag og efter de første 18 huller førte amerikanske John Inman i -7 efter en runde i 65 slag.
Efter de første to runder deler tre amerikanere føringen i -10. Det er Billy Andrade (-9), Todd Hamilton (-5) og Joe Durant (-7) som er et enkelt slag foran en duo i -9. En af dem er en kendt mand fra Spanien, Miguel Angel Jimenez, som efter en runde i -5 rykkede fire pladser frem i stillingen, hvilket betyder at han har en god sejrschance i morgen. Dagens bedste runde blev gået af Billy Andrade, som havde 10 birdies og blot en enkelt bogey for en runde i 63 slag. Det skubbede ham hele 34 pladser frem, og som skrevet længere oppe gør det, at han deler føringen. John Inman som førte inden dagens spil gik en runde i -1, hvilket placerer ham i -8 totalt.
Læs også:- Steen Tinning faldt en enkelt plads tilbage
Spændingen er altså i den grad stadig intakt på Champions Touren og der omkring 10 spillere med en meget realistisk sejrschance inden de sidste 18 huller. Når de er færdigspillet vil vi naturligvis bringe et referat her på siden.