Teenage-drama da kvindernes major skulle afgøres

30-08-15 LPGA 2015, Yokohama Tire LPGA Classic, RTJ Golf Trail, Capitol Hill, Senator Course, Prattville, AL, USA. 27-30 Aug. Brooke M. Henderson of Canada after making her putt on the 18th hole during the final round.
Verdensetteren – den 19-årige Lydia Ko fra New Zealand – jagtede sin tredje major i træk ved denne uges KPMG Women’s PGA Championship, men måtte se sig slået i omspil af 18-årige Brooke Henderson fra Canada.
Henderson var rundt i -6 søndag og indhentede dermed de to slag hun var efter Lydia Ko efter tredje runde. Ko var i -4 efter 11 huller, men lavede syv pars på vej ind.
Begge spillere sluttede derfor på -6 og der skulle altså omspil til for at afgøre turneringen. Dette kom canadieren bedst ud af med en birdie på første omspilshul, og kunne dermed fejre sin første major i karrieren. Samtidigt blev hun den næstyngste majorvinder nogensinde. Kun overgået af … Lydia Ko.
Den formstærke thailænder, Ariya Jutanugarn, blev nummer tre i -5 imens tre sydkoreanere delte fjerdepladsen i -2. Svenske Anna Nordqvist blev nummer otte i par imens norske Suzann Pettersen blev nummer 12 i +2.
KPMG Women’s PGA Championship, leaderboard