Successen fortsætter for formstærk Sebastian Cappelen

SebastianCappelen_0336_FOTO-KasperKaagSebastian Cappelen har fundet storformen på Web.com Touren, hvor han fredag leverede sin 8. runde i træk i par eller bedre. Dermed klarede han cuttet for sjette turnering i træk, og dermed kan han se frem til endnu en præmiecheck i jagten på at slutte i top-25 på pengelisten, der efter den ordinære sæson får kortet til PGA Touren.
– Læs mere: Kjeldsen i finalen ved U.S. PGA Championship efter bogeyfri runde
Ved Ellie Mae Classic at TPC Stonebrae, der bliver spillet på TPC Stonebrae i Californien, var Cappelen for anden dag i træk runde i 68 slag (-2), og han går nu ind til finalen som nummer 48.
– Læs mere: Flot spil sender dansk trio i finalen ved British Open
Jagten for Cappelen går nu mod toppen, men det bliver nok svært at nå den førende spiller. Det er Stephan Jaeger fra Tyskland, der torsdag leverede den imponerende score 58 slag, og takket være 65 slag i anden runde er han nu -17 efter blot 36 huller.
Ellie Mae Classic at TPC Stonebrae, leaderboard.