Caddie forlader spiller i raseri

09-07-15 European Tour 2015, Aberdeen Asset Management Scottish Open, Gullane GC, Gullane, East Lothian, Scotland, UK. 09 - 12 Jul. Michael Hoey of Northern Ireland with caddie during the first round.På trettende hul af fredagens runde blev det for meget for Michael Hoeys caddie. Den Nordirske golfspiller havde netop lavet bogey på hul 10 og hul 11 efterfulgt af dobbeltbogey på hul 12 og endnu en bogey på hul 13. Denne serie blev for meget for Hoeys caddies, som efter et skænderi smed baggen og forlod anlægget i raseri.
Hoey fosøgte herefter med succes at finde en ny caddie blandt publikum. Hoey og sin nye caddie spillede de sidste 5 huller i et slag under par. Desværre var det ikke nok til at klare cuttet og der venter nu en alvorlig snak mellem Michael Hoey og hans caddie.