Johnny Madsen & John Daly i duet – Både på banen og på scenen

Den fjerde udgave af Made In Denmark i Himmerland Golf & Spa Resort den 24.-27. august blev en stor publikumsfavorit rigere, da én af verdens mest farverige golfspillere, John Daly, i slutningen af april takkede ja til en invitation om at spille Made in Denmark.
Mindre festlig bliver John Dalys tilstedeværelse næppe af, at han i Pro-Am matchen onsdag før turneringsstarten torsdag bliver makker med en lige så farverig dansk legende, nemlig rocksangeren Johnny Madsen.
– Det bliver ren rock’n’roll på golfbanen, lød den spontane reaktion fra Johnny Madsen, da han under indvielsen af sit nye galleri på Fanø, Madsens Malerier, blev præsenteret for idéen om makkerskabet med Daly.
– Jeg var ikke et sekund i tvivl om at det skulle vi gå efter, for John Daly har altid været mit store golfidol, simpelthen fordi han spiller, opfører og klæder sig anderledes end alle andre, en festlig og impulsiv fyr, der aldrig keder folk hverken på eller udenfor banen. Jeg vil simpelthen kalde mødet med John Daly som en once-in-a-life-oplevelse, noget, jeg glæder mig usigeligt til.
Sammen på golfbanen – og på festivalen
66-årige Johnny Madsen har spillet golf i 30 år, og han har udover golfspillet en anden fælles interesse med Daly. Denne er nemlig en populær sanger og guitarspiller – ligesom Madsen – så de giver en fælles koncert ved Made In Denmark-festivalen torsdag aften. – Jeg har bemærket, at Daly elsker at spille Bob Dylan-numre. Dem kender jeg de fleste af, fordi netop Dylan var mit store idol, da jeg var yngre. Hvilke numre, vi skal spille sammen, Daly og jeg, finder vi sikkert ud af, når vi står på scenen. Vi er vel professionelle…Han kan da sikkert også spille  marimba til én af mine sange.
Det er endnu ikke afgjort, hvem der bliver Dalys og Madsens to makkere, men Daly- og Madsen-fans vil sikkert stå i kø for at komme i selskab på golfbanen med de to markante personligheder.
Har du endnu ikke købt billet så kan du gøre det her https://billet.madeindenmarkgolf.dk/events