Europa fik massive stryg i World Caddie Matches

starsandstripesUSA har til dette års Ryder Cup på hjemmebane nedsat et udvalg, der skal komme med forslag til hvordan amerikanerne kan genvinde det trofæ, de kun har vundet én gang i dette årtusinde. Måske et forslag kunne være, at bruge et par wildcards på at udtage nogle af de mange caddies, der er på PGA Touren.
I hvert fald sendte de amerikanske caddier deres europæiske kollegaer hjem med en ordentlig snitter, da der mandag blev afholdt World Caddie Matches, der er caddiernes version af Ryder Cup.
— Læs også: Nu spilles caddiernes egen Ryder Cup
Det er første gang turneringen spilles, og det er tydeligt, at hvis europæerne skal gøre sig forhåbninger om at tage titlen om to år, så skal de bruge mere tid på rangen end i baren, når de er ude ved turneringer.
Dagen startede med 11 foursomes, og nogle timer efter kunne amerikanerne holde pause foran 9½-1½. Så var tonen for singlerne ligesom slået an. Og selvom det lykkedes Europa at vinde et par singler, så endte det hele med en 26-7 sejr til det amerikanske hold.
Vi må håbe at Darren Clarkes Ryder Cup hold sørger for revanche, når det går løs med den rigtige Ryder Cup om en måneds tid.
World Caddies Matches, leaderboard