Made in Denmark stjerner til Ryder Cup – hvem scorer flest point?

darren-clarke-ryder-cup-himmerland-hill-1000x500Så er der blot en uge til Ryder Cup 2016 på Hazeltine, og i alt fire Made in Denmark spillere og tre kaptajner er så småt i gang med at pakke kufferten. Hvis du kan gætte, hvilken Made in Denmark 2016 deltager, der laver flest point, så kan du vinde fire greenfee-billetter til en måske kommende European Tour bane.

Thomas Pieters, Matthew Fitzpatrick, Andy Sullivan og Martin Kaymer deltog alle ved Made in Denmark 2016, og selvom Himmerland Hill utvivlsomt har givet flere af spillerne både ekstra nerver og gåsehud, så er spændingen og forventnings glæde før Ryder Cup 2016 på Hazeltine i Minnesota helt sikkert begyndt at snige sig ind.
Ryder Cup begynder 30. september om eftermiddagen dansk tid, og de fire ovennævnte spillere håber alle at være blandt Kaptajn Darren Clarkes udvalgte otte spillere til fredagens første matcher. Og med til at udvælge de otte spillere er foruden Clarke yderligere to Made in Denmark spillere. Både Thomas Bjørn og Paul Lawrie er nemlig blandt Darren Clarkes udvalgte vice-kaptajner. Og deres valg kan blive interessant for dig.
Konkurrence: Vind greenfee til Europatour-bane
Hvis du kan gætte, hvem af de fire Made in Denmark 2016 spillere, Thomas Pieters, Matthew Fitzpatrick, Andy Sullivan og Martin Kaymer, der laver flest point, så kan du nemlig vinde 4 x greenfee billetter til den måske kommende European Tour bane.
Du deltager i konkurrencen på Facebook ved at skrive dit gæt her inden fredag den 30. september kl. 12.00.
Vinderen af konkurrencen kåres i ugen efter Ryder Cup, og vinderen får direkte besked.