To'er-bjørn! Stærk start af Olesen i Tyrkiet

Thorbjørn OlesenThorbjørn Olesen fik en fantastisk start på denne uges Turkish Airlines Open, og efter en runde uden bogeys, lykkedes det danskeren at klatre op på andenpladsen.
Olesen lavede seks birdies under torsdagens runde og er et enkelt slag fra den førende sydafrikaner George Coetzee. Lige bag Olesen i -5 ligger Bernd Wiesberger, Haotong Li og spanske Jorge Campillo, der blandt andet imponerede med en hole-in-one torsdag.
Også Lucas Bjerregaard og Søren Kjeldsen er i top-25 efter første runde. Lucas, der behøver et godt resultat for at være sikker på deltagelse i næste uges turnering i Sydafrika, var ligesom Thorbjørn rundt uden bogeys. Det blev samlet til -4 og rækker til en delt syvendeplads.
— Læs også: Her er Thomas Søbys nye arbejdsgiver
Søren Kjeldsen var -3 efter ni huller, men måtte nøjes med en runde i -2 efter et par bogeys på to af de svære huller på bagni. Det rækker dog til en delt 21. plads.
Lasse Jensen står i samme situation som Lucas Bjerregaard med hensyn til næste uges turnering, men desværre blev det kun til en runde i par for Lasse, og han deler 47. pladsen med blandt andre Padraig Harrington og Andrew ‘Beef’ Johnston.
Der spilles fire runder uden cut ved turneringen, og Viasat Golf og Viaplay sender direkte hele ugen. Sendetiderne kan ses på vores hjemmeside.
Turkish Airlines Open, leaderboard