Emily kun et slag fra spidsen i titelforsvar

emily-abu-dhabiEmily Kristine Pedersen fik en fremragende start på sit titelforsvar ved Hero Women’s Indian Open, og er blot et enkelt slag fra førstepladsen efter første runde.
Danskeren fik to birdies og en enkelt bogey på forni, og gik resten af hullerne i par på den ellers svære bane, der åbenbart passer Emily godt.
– Banen i Gurgaon passer Emily godt, da hun er en super solid ball-striker og samtidig behersker at placere bolden optimalt på banen. I sidste uge spillede Emily noget af det bedste golf fra tee til green under LET turneringen Fatima Bint Mubarak Ladies Open i Abu Dhabi, hvor det blev til en 8-plads. Naturligvis har det har været en god ’opvarmning’ til den vanskelige bane på DLF Golf & Country Club, Gurgaon, som er næsten umulig at spille langt under par, forklarer Iben Tinning fra DreamSports Media, som repræsenterer Emily.
Også Malene Jørgensen, der har haft et fantastisk efterår på LET er med fremme. Efter en runde i par indtager hun en delt niendeplads.
Nanna Koerstz Madsen er nummer 42 i +6 og Daisy Nielsen nummer 52 i +5 og altså begge på den rigtige side af cutgrænsen.
Turneringen føres af østrigske Christine Wolf, finske Ursula Wikstrom, franske Anne-Lise Caudal og engelske Florentyna Parker, der alle er i -2 efter de første 18 huller.
Hero Women’s Indian Open, leaderboard