Suveræn Alex Noren vinder sin 4. turnering i år

Svenske Alex Alex NorenNoren spillede en suveræn finalerunde under Nedbank Golf Challenge hosted by Gary Player. Med 8 birdies, en eagle og en enkelt bogey gik han i 63 slag og sluttede i 14 under par og 6 slag ned til Jeunghun Wang fra Sydkorea, der startede dagen på førstepladsen. Det var Alex Norens fjerde Europa Tour sejr i denne sæson, og han rykker dermed op på 3. pladsen på Race to Dubai Rankings, hvor hans landsmand Henrik Stenson er nr. 1 og Danny Willet, England nr. 2. Race to Dubai afgøres i denne uge med den afsluttende turnering DP World Tour Championsip, som spilles den 17. – 20. november i Dubai.
Søren Kjeldsen sluttede som bedste dansker på en delt 16. plads med en samlet score i par. Lucas Bjerregaard tog en delt 32. plads, Lasse Jensen blev delt 44 og Thorbjørn Olesen en 63. plads. Thorbjørn Olesen og Søren Kjeldsen er som eneste danskere kvalificeret til DP World Tour Championsip i Dubai. Olesen er nr. 10 og Kjeldsen nr. 21 på Race to Dubai Rankings.
Resultatlisten fra Nedbank Golf Challenge hosted by Gary Player
Nedenfor kan du se Europa Tourens valg af turneringens 5 bedste slag, hvor danske Lasse Jensens Albatros er blandt de 5 slag.