Tommy Fleetwood vinder Abu Dhabi HSBC Championship

Tommy-Fleetwood-2015_3282775Den førende spiller efter de tre første runder af Abu Dhabi HSBC Championship kunne ikke holde fast i samme gode spil på søndagens runde. Tyrrell Hatton havde en finalerunde, han sikkert helst vil glemme hurtigt. Han havde et slags forspring til den vindene spiller Tommy Fleetwood, men en runde i 75 slag, + 3 gav en skuffende delt 13. plads til Hatton.
Dagens bedste runde stod netop Tommy Fleetwood for, med en flot 67’er – 5. Dagens første ni huller gav ikke de store forventninger for den unge englænder, men en flot bagni med en eagle og 3 birdies, var lige præcis nok til en sejr, med et slag ned til nærmeste forfølgere. Han var naturligvis glad efter en medrivende finale runde, hvor de tre bedste laver birdie eller eagle på hul 18. Fleetwood vinder i – 17.
Den delte andenplads gik til verdensranglistens nummer 3 og spanske Pablo Larrazábel, et slag efter i – 16, de begge går en 68’er – 4, meget forskellige runder. Dustin Johnson lavede en bogey, tre birdies og en enkelt afsluttende eagle på hul 18. Larrazábel havde et noget mere blandet scorekort med fire bogeys og hele otte birdies.
Læs også: Tæt i toppen i Abu Dhabi HSBC Championship
Thomas BjørnThomas Bjørn har den bedste finale runde, slutter af med en 69’er i – 3 og rykker frem til en top 23 placering og rykkede dermed 19 pladser frem. De to andre danskere i feltet havde ikke den helt store finale dag. Thorbjørn Olesen kom rundt i banens par efter tre birdies og tre bogeys, hvilket placerer ham et slag efter ”store Bjørn” på en top 29, som giver et lille hop op på fire pladser. Lucas Bjerregaard havde en temmelig træls start med en bogey på første hul og to dobbelt bogeys i træk på 4 & 5 hul, så han var allerede i + 5 efter fem huller. Lucas får dog mere styr på de sidste 13 huller og det giver en enkelt bogey mere og 2 birdies. Dagens anstrengelser giver en samlet placering som delt 66.
Abu Dhabi HSBC Championship, leaderboard