Dansk finaledeltagelse på LPGA Touren

Therese O’Hara

På LPGA Touren spilles der i denne uge Pure Silk Bahamas Classic, hvor både Nicole Broch Larsen (nr. 15) og Therese O’Hara (nr. 50) lå på den rigtige side af cutgrænsen efter 1. runde.
På fredagens 2. runde faldt Nicole lidt tilbage, mens Therese avancerede i stillingen, og således er begge danskere klar til weekendens finalerunder i årets første turnering på LPGA Touren. Der er ikke så langt op til top-20 for de to danskere, så der er gode muligheder for at avancere i stilingen i løbet af weekenden.
Nicole Broch Larsen startede 2. runde på 10. hul, og efter de første ni huller havde Nicole tabt et enkelt slag i forhold til par. På bagni (banens forni) blev det derimod til birdies på både 1., 4. og 7. hul, mens dagens anden og sidste bogey kom på 3. hul. Dermed var Nicole rundt i 72 slag (-1) og ligger på en delt 32. plads i scoren -5.
Therese O’Hara startede ligeledes på 10. hul, og på de første ni huller blev det til birdies på 12. og 18. hul samt syv pars. De gode takter fortsatte på de sidste ni huller (banens forni), hvor Therese lavede birdies på 1. og 7. hul. På 9. hul blev det desværre til dagens første bogey, og dermed blev det til en flot runde i 70 slag (-3). Therese avancerede til en delt 44. plads i samlet -4.
– Læs også: Nicole Broch Larsen med helt fremme på LPGA Touren
Turneringen føres inden weekendens finalerunder af amerikanske Brittany Lincicome som fulgte torsdagens 64’er op med en runde i 65 slag (-8) og er således imponerende -17 efter to runder. På fredagens runde lavede den 31-årige amerikaner hole-in-one på 12. hul, og scoren i -17 efter to runder er turneringsrekord. Trods det, så fører Lincicome blot med et enkelt slag foran Lexi Thompson som fredag satte ny banerekord med en fantastisk runde i 61 slag (-12).
Verdensranglistens nr. 5 startede som lyn og torden og var -5 efter fire huller (startede på 10. hul) og efter to birdies på 15. og 18. hul, var Thompson -7 på de første ni huller. På banens forni blev det til yderligere fem birdies, og således kunne den 21-årige amerikaner skrive under på en imponerende 61’er.
Prominente navne som Paula Cremer (-1) og Michelle Wie (+1) klarede ikke cuttet som blev på -2.
Viasat Golf og Viaplay sender direkte fra de to finalerunder, og sendetiderne kan som altid ses på vores TV-side.
Pure Silk Bahamas LPGA Classic, leaderboard