Moving Day for Theres O'Hara på Pure Silk Bahamas Classic

På LPGA Touren spilles der i denne uge Pure Silk Bahamas Classic, de danske farver er repræsenteret af Nicole Broch Larsen (nr. 69) og Therese O’Hara (nr. 23) som kæmper for en god placering. Therese har forstået begrebet ”moving day”.

På lørdagens 3. runde viste Therese forrygende flot spil med et pletfrit scorekort, ikke mindre end 6 birdies fik hun produceret, til en score i – 6. Det rykker Therese op i den gode ende af tabellen, fra en 44. plads til en top 23, samlet i – 10 inden søndagens finale i årets første turnering på LPGA Touren. En top 10 ligger fire slag væk, så det vil være muligt med en finalerunde af samme format.

Læs også: Dansk finaledeltagelse på LPGA Touren

Nicole Broch Larsen startede 3. runde med fire par, hul 5 resulterede i en bogey, som desværre blev fulgt op af en dobbelt bogey på hul 6. Nicole viste god moral og fik lavet 2 birdies på 7. og 8. hul og slutter de første ni af med en par. De sidste ni bliver en bogey, birdie, bogey start, og dermed + 2 for dagen, da Nicole slutter af med 6 par i streg. Dermed rykker Nicole 37 pladser i stillingen til en delt top 69 med 7 andre i den tunge ende af feltet. Som hun skriver på sin Facebook profil: Desværre ikke min dag i dag

Turneringen ligner en ren amerikansk afgørelse inden søndagens finalerunde, som har en delt føring af amerikanerne Stacy Lewis og Lexi Thomsen i – 23, med Gerina Miller på en tredje plads i – 22 og Brittany Lincicome på en fjerde plads i – 21. Nummer fem ligger i – 16, så mon ikke at vinderen på Bahamas bliver fra USA?

Stillingen: Pure Silk Bahamas LPGA Classic