Lucas og Thorbjørn suveræne: Danmark vinder GolfSixes

Thorbjørn Olesen og Lucas Bjerregaard gjorde søndag rent bord ved GolfSixes og efter sejre i kvart- semi- og finale, kunne makkerparret strække armene i vejret og fejre sejren ved den første GolfSixes turnering nogensinde.
I finalen blev det til en 3-1 sejr over Australien selvom det nok var danskernes svageste præstation, hvor specielt Thorbjørn Olesen kæmpede en smule med spillet. Til hans held spillede Lucas Bjerregaard fantastisk – specielt fra tee – og i sidste ende var det altså nok til en sejr.
Danmark kom ellers bagud på 3. hul i finalen, da Lucas Bjerregaard missede et kort putt for par, men på hullet efter dummede Australien sig og slog begge deres teeslag i vandet. Det udnyttede danskerne til straks at udligne og på par-3 hullet femte sendte Lucas et flot slag to meter fra pinden, og Thorbjørn sænkede sikkert puttet.
Dermed skulle australierne vinde sidste hul for at forlænge matchen. Det var da også tæt på, da Thorbjørns approachslag til par-5 hullet endte bare få centimeter fra vandet ved siden af green. Heldet var dog med danskerne og da australierne ikke kunne præstere en birdie tog de hattene af og lykønskede danskerne.
Inden finalen var det blevet til 2-1 sejre over henholdsvis Frankrig og Italien. Begge matcher afgjorde danskerne med sejr på sidste hul.
I kampen om tredjepladsen vandt Skotland over Italien efter to omspilshuller.
GolfSixes, resultat