Over en halv million til velgørenhed

20140812-Made-in-Denmark-1003I forbindelse med Made in Denmark var der en række arrangementer, der samlede penge ind til velgørenhed. Det samlede beløb er nu opgjort, og der er kommet mere end 500.000 kroner ind til to organisationer.
Made in Denmark har haft en tæt samarbejde med KidsAid via Danmarks bedste putter konkurrencen, samt bidrag til KidsAid auktion i forbindelse med Stjernegolf i juni måned. Det indbragte 70.000 kroner. Derudover besluttede de danske European tour spillere, at donere 1000 kroner pr. birdie til KidsAid, og med 85 birdies og en enkelt eagle gav det 88.000 kroner til organisationen. Det vindende Øst hold i Adventure Golf matchen gav også deres præmie på 50.000 kroner videre, og således modtager KidsAid mere end 200.000 kroner.
– Vi er glade for den opbakning der har været til vores indsamling, ikke mindst fra spillerne med Andreas Hartø i spidsen. Det er dejligt at kunne hjælpe en så vigtig organisation med et flot beløb, siger Flemming Astrup.
Også hos KidsAid er man glad for pengene og opmærksomheden.
– Vi er rigtig glade for samarbejdet. KidsAid og Made in Denmark er et godt match, og med den store succes Made in Denmark var i år, er jeg sikker på vi kan få endnu mere ud af det fremover, siger formand for KidsAid Søren Bach.
I forbindelse med ProAm turneringen havde Visit Vesthimmerland arrangeret en auktion til fordel for Børnecancerfonden. About a Chair hed den, og her havde en række kendte danskere hver malet en stol. Stolene indbragte 299.000 kroner på auktionen.
Turneringens hjemmeside er www.madeindenmarkgolf.dk