Nicolai Tinning bliver professionel

BMW Masters 13Et nyt kapitel skal skrives. Det er besluttet at Nicolai Tinning fra dags dato turner professionel.
I løbet af hele karrieren har det altid været et mål at turne professionel. Tiden er inde til at sige farvel til amatørrækkerne.
Årene som amatør har givet meget erfaring, mulighed for at spille i hele verden og derfor givet mere blod på tanden til at søge nye udfordringer som professionel.
Der er en fantastisk støtte fra hjemmeklubben Søllerød Golfklub, som har været der fra første færd. Derudover er der stor opbakning fra de to trænere – Christian Post og Ben Tinning – til projektet som professionel.
– Min familie har bakket utrolig meget op omkring hele forberedelsen til at skulle træde ind i en helt ny fase i golfkarrieren. Især har far – Steen Tinning spillet en stor rolle som rådgiver, siger Nicolai og fortsætter:
– Det kortsigtede mål er at etablere mig på ECCO/Nordea touren. Jeg har kendskab til ECCO/Nordea touren, da jeg har spillet med på de to tours før. Vejen til Challenge touren skal foregå denne vej. På længere sigt er målet Europa Touren, men ting tager tid og derfor vil fokus være på at forsøge at spille mig op gennem hvert niveau og præstere på Ecco touren i 2015 og præge den i toppen.
Nicolai Tinnings første turnering som professionel bliver på hjemmebane, når han mandag den 1. september er med i The Hurdle på Søllerød Golfklub og derefter ECCO Tour turneringen Willis Masters i Kokkedal fra den 3. – 5. september.