WITB: Thongchai Jaidee

Thongchai Jaidee
European Open har historie helt tilbage til 1978, hvor Bobby Wadkins vandt på Walton Heath. Herefter spillede man på forskellige baner på det engelske kontinent indtil i 2006, hvor Christian Cévaer vandt på The London Golf Club. Turneringen er så ikke blevet spillet siden, men med Porsche som titelsponsor blev turneringen igen spillet i den forgangne uge på Golf Resort Bad Greisbach i Tyskland.
– Læs mere: Jaidee vandt, mens Lucas får ny sæson på ET
Det blev til en flot turnering set med danske øjne, da Lucas Bjerregaard blev nummer fem og Søren Kjeldsen nummer ni, men ingen af dem kunne måle sig med Thongchai Jaidee, der i -17 vandt med et enkelt slag foran Graeme Storm fra England. Det var thailænderens syvende sejr på Europa Touren, og takket været de 330.000 euro i førstepræmie er han nu nummer otte på Race to Dubai Rankings.
Thongchai Jaidee spiller udelukkende med udstyr fra Titleist, og nedenfor ses en oversigt over det udstyr, der var med til at sende ham frem som nummer 32 på verdensranglisten.
Driver: Titleist 915D2 (9,5 grader).
3-kølle: Titleist 915F (15 grader).
4-kølle: Titleist 915F (18 grader).
5-kølle: Titleist 915F (21 grader).
Jern (4): Titleist 716 T-MB.
(Jern (5-9): Titleist AP2 716.
48-grader wedge: Titleist AP2 716.
52- grader wedge: Titleist Vokey SM5.
60-grader wedge: Titleist Vokey SM5.
Putter: Titleist Scotty Cameron Studio Select Tour Only Newport.
Bold: Titleist Pro V1x.
Porsche European Open, resultat.