Flotte runder af Lasse og Andreas på tourskolen

Lasse Jensen
I Søren Kjeldsen, Thorbjørn Olesen, Lucas Bjerregaard, Morten Ørum Madsen, Thomas Bjørn, Joachim B. Hansen og Jeff Winther har Danmark allerede syv danskere på Europa Touren i den kommende sæson, men forhåbentlig kommer der en eller flere til efter tourskolen i Spanien.
– Læs mere: Imponerende tredjeplads til Lucas i Kina
Lørdag spillede man anden runde på PGA Catalunya Resort, og her leverede både Lasse Jensen og Andreas Hartø fornemme runder. Som den eneste af de danske spillere var Jensen ude på Tour Course, der regnes som den nemmeste af de to benyttede baner, og med en score i 66 slag (-4) avancerede han 46 pladser frem til en 10. plads. Han er lige nu eneste dansker i top-25, der er dem, der får kortet.
– Læs mere: Opdatering på Race to Dubai Rankings
Hartø ledte de fire danskere, der søndag var ude på Stadium Course. 68 slag (-4) var resultatet af dagens spil, og en tredjedel igennem turneringen er han nummer 50. Efter to runder på hver bane er der cut, hvor top-70 og lige går videre til de to finalerunder, og lige nu er også Søren Hansen inde i billedet til en finaleplads. Han var rundt i 74 slag, men trods en runde over par er han placeret som nummer 66.
Det begynder at se sort ud for Jeppe Pape Huldahl og Mads Søgaard, der de kommende to runder skal leverer rigtig godt golf for at klare cuttet. Huldahl var -4 efter første runde, men +8 i anden runde sendte ham helt tilbage som nummer 125 i +4 samlet. To slag længere tilbage befinder Søgaard sig, der lørdag var rundt i 78 slag.
Finalen bliver ført i -10 af Filippo Bergamaschi fra Italien og Lukas Nemecz fra Østrig. Der er lige nu 28 spillere, der ligger til at få kortet, og blandt dem er to svenskere i Markus Kinhult og Jens Dantorp.
Final Qualifying Stage, leaderboard.