G'Mac føjer endnu en restaurant til imperiet

Foto: Nona Blue
Foto: Nona Blue

Graeme McDowell har i efterhånden en del år boet i Florida, og udover sin succesrige golfkarriere har den 36-årige nordirer også skabt sig en succesrig karriere udenfor golfbanen. Han åbnede i 2013 sin første restaurant, og til foråret bliver endnu en åbnet tæt på PGA Tourens hovedkvarter.
Siden Nona Blue Modern Tavern åbnede i foråret 2013, har det været en stor succes, og det har givet G’Mac mod på mere. Der er derfor blevet holdt øje med mulige lokaliteter i Florida, og valget er faldet på Sawgrass Village i Ponte Vedra Beach. Dermed bliver den nye restaurant beliggende tæt på TPC Sawgrass, hvor PGA Touren har hovedkontor, og hvor The Players Championship bliver spillet, og samtidig kommer den til at være tæt på McDowells hjem i Lake Nona området.
Nona Blue Modern Tavern tilbyder et varierende menukort bestående af blandt andet G-Mac & Chesse, Mama’s Meatloaf, Ahi Tuna Steak, Traditional English Fish & Chips og Slow Roasted Prime Rib.
Vil man vide mere om Nona Blue Modern Tavern, kan man besøge restaurantens hjemmeside via dette link.