Monty og Miguel helt fremme på Champions Tour

Miguel Angél Jiménez er med helt fremme på Champions Tour
Miguel Angél Jiménez er med helt fremme på Champions Tour

Med runder i hhv. -6 og -5 skød Colin Montgomerie og Miguel Angél Jiménez sig helt frem i stillingen inden søndagens finalerunde ved Mitsubishi Electric Championship på den amerikanske Champions Tour.
‘Monty’ er på en delt andenplads i -6 imens den spanske levemand, Jiménez, er på en delt 5. plads et slag efter. Turneringen føres efter de to første runder af amerikanske Wes Short, Jr., der med sin runde i fem under par rykkede til -7 samlet.
Tyske Bernhard Langer, der i sidste uge imponerede ved The Masters, havde også en god anden runde, hvor han kom rundt i -4. Det var nok til et spring frem til en delt 25. plads i -1 samlet.
Mitsubishi Electric Championship, leaderboard