Sebastian Cappelen nummer to på Web.com

SebastianCappelen_0219_FOTO-KasperKaagDanske Sebastian Cappelen jagter et PGA Tour kort på den amerikanske Web.com Tour og ved denne uges LECOM Health Challenge, kan han tage et stort skridt i mod den drøm, hvis han da holder fast i spillet fra første runde.
Cappelen var rundt i -6 slag, hvilket længe var nok til en delt førsteplads. Til allersidst kom amerikanske Dominic Bozzelli og australske Rhein Gibson dog til -7, hvilket efterlader Cappelen på en delt andenplads – sammen med fire øvrige spillere.
Det blev til seks birdies på de første 18 huller for Cappelen, der ser ud til at være i rigtig god form, og kan han holde fast de næste par dage, vil et topresultat gøre underværker for hans kamp på pengelisten, hvor han lige nu ligger nummer 41, og hvor top-25 får adgang til det forjættede land.
C More Golf sender direkte fra denne uges Web.com Tour turnering, og fredag skulle der være gode chancer for at følge Sebastien Cappelen, der skal spille om eftermiddagen lokal tid. Sendetiderne kan ses på vores TV-side.
LECOM Health Challenge