Imponerende flot resultat af Nanna Koerstz Madsen på LPGA

En meget imponerende anden plads blev resultatet for Nanna Koerstz Madsen i hendes første optræden på LPGA touren. Som Nanna skriver på hendes Facebook profil efter runde 3: ”Jeg er godt tilfreds med spillet generelt, og jeg glæder mig selvfølgelig til at skulle ud i en af de sidste bolde i morgen. ”

En finale runde som ikke havde de store øjeblikke rent scoringsmæssigt, men et spring frem i stillingen på 3 pladser til den flotte anden plads. En enkelt bogey på hul 4 og en enkelt birdie på hul 17 resulterede i en runde i par. Tre slag fra første pladsen og et enkelt slag ned til de spillere som delte tredje pladsen i – 6.

Den 22-årige Smørum-spiller kom ind i turneringen via en suveræn førsteplads ved kvalifikationen i tirsdags, og de fire dage i ISPS Handa Women’s Australian Open viste med al tydelighed, at her har vi en spiller, som virkelig kan bide skeer med nogen af de allerbedste spillere i verden.

Læs også: Superrunde af Nanna Koerstz Madsen på LPGA Touren

Som eneste dansker i finalerunderne viste Nanna virkelig dannebrog frem på fornemmeste vis. En debut, som er blevet bemærket på touren. Amerikansk tv eksponerede Nanna flot i dagens finalerunde, så forhåbentlig kan det give mulighed for flere turneringer på den store tour for den dygtige spiller, som ikke har nogen kategori på LPGA i år.

Den lokale Sarah Jane Smith havde lagt sig i spidsen for turneringen efter anden runde og mon ikke der var forventninger om en hjemmesejr ”down under”? Weekendens spil rakte dog ikke til en sejr for den australske kvinde, som gik + 1 lørdag og +3 søndag, hvilket resulterede i en samlet T3 med tre andre.

For dagens vinder Ha Na Jang blev det søndagens sidste ni huller, som endnu engang beviste at netop her vindes mange turneringer. Efter en bogey start på hul et, skete der ikke rigtig noget før hul 13, her og på hul 14 blev det birdies og for at slutte af med et festfyrværkeri med eagle på hul 17 og birdie på hul 18 gav Jang årets første sejr i -10. Hun har 3 sejre i bagagen fra 2016, så det er ikke nyt for den unge sydkoreaner at stå øverst på podiet. En flot start på sæsonen for Jang, som var rookie i 2015.

ISPS Handa Womens Australian Open