Begge danskere er videre til finaledagen på Symetra Tour

Nanna Koerstz Madsen fortsætter med at imponere på alverdens golfbaner

Efter anden runde af Florida’s Natural Charity Classic på Symetra Touren, er Nanna Koerstz Madsen og Nicole Broch Larsen klar til at spille med om placeringerne søndag. Symetra Touren er kvindernes svar på herrernes Web.com Tour, og Nannas erklærede mål for sæsonen, er at ende blandt de ti øverste på Order of Merit, som giver adgang til LPGA Touren i næste sæson.
22-årige Nanna er den højest placerede på kvindernes verdensrangliste som nr. 69, og efter den flotte andenplads på LPGA Touren ved ISPS Handa Women’s Australian Open i sidste måned, var der store forventninger til en topplacering igen.
Nanna fik endnu en god start på runden i Florida på anden dag, idet de første ni huller blev spillet i 33 slag (-3) og dermed helt fremme i stillingen. Nanna har det fint med 10. hul og lavede birdie for anden dag i træk, det lignede virkelig, at Nanna skulle vise hendes store potentiale. Dog blev det fulgt op af dobbeltbogey på 12. hul og bogeys på 13., 16. og 17. hul, krydret med en birdie på 14. hul. Nannas bagni endte dermed i +3 og dagen resultat blev en runde i par. Nanna var noteret for 10/13 fairways og 12/18 greens, hvilket var en bedre statistik end på første dagen. Det lignede en dag hvor det lange spil var rettet ind, mens det korte spil har kostet på minuskontoen. 29 puts i alt. Samlet rykker Nanna 7 pladser den forkerte vej til en delt 13. plads.
– Læs også: Nanna med fremme i USA
Nicole kunne i dagens runde matche Nannas runde i par. Hun havde en forholdsvis stille dag på kontoret med en enkelt birdie på forni og 2 bogeys og en birdie på bagni. Den 23-årige dansker rykker dermed 13 pladser frem i stillingen. Nicole er noteret for 9/13 fairways og 14/18 greens, i alt 32 puts.
Turneringen føres af Olivia Jordan-Higgins som var rundt i 70 slag (-2) på anden runde og samlet i – 8 under par. Olivia ramte 10/13 fairways, 14/18 greens og brugte 30 puts, så det var en stille men solid runde golf. På den delte andenplads er det de amerikanske kvinder Lindsey Weaver og Erica Popson, som er to slag efter i – 6.
Turneringen i Florida afvikles over 54 huller, og der er cut efter lørdagens runde, hvor top 60 avancerer til søndagens afsluttende 18 huller.
Florida’s Natural Charity Classic, leaderboard