Anna Nordqvist fører Bank of Hope Founders Cup

LPGA Touren er i på besøg i ørkenen Phønix Arizona, hvor de spiller Bank of Hope Founders Cup hvor tredje runde bød på lave scores hos mange at de førende spillere.

 

Det nordiske islæt i toppen vises fantastik flot frem af Anna Nordqvist med en imponerende 61’er – 11, 9 birdies og en enkelt eagle. Dermed fører Anna med 2 slag og rykkede frem til føringen efter en placering midt i feltet.

 

Den førende duo fra fredag, kom begge rundt i flotte 66 slag, hvilket placerer Ariya Jutannugarn og Stacy Lewis på en delt anden plads, to slag efter.                                                                      

På en udelt fjerde plads finder vi So Yeon Ryu i -18, efter en velspillet runde i 64 slag – 8 for dagen.                                                                  

Læs også: Therese O’Hara misser cuttet på LPGA – Wie med fremme igen

 

Verdens nummer 1, Lydia Ko er bestemt ikke ude af billedet, efter en fantastisk afslutning på tredje runde, hvor hendes sidste 9 huller for dagen blev spillet i par, birdie, par og så hele seks birdies i træk, til at  slutte runden af med, 29 slag og – 7. Samlet for dagen 63 slag – 9 og en placering som delt syv i -16.

 

Det ligner en finalerunde søndag hvor alt kan ske og alle i top 10 har muligheden for at løbe med den endelige sejr. Sendetider findes her: Teetimes TV-oversigt.                                                                                                                                                                                       

LPGA Bank of Hope Founders Cup, leaderboard