Thorbjørn rykker frem til en top 12 placering


Med en runde i -2 rykkede Thorbjørn Olesen 2 pladser frem i feltet og indtager en delt 12. plads inden søndagens finalerunde ved Volvo China Open.
 
Fire birdies og en enkelt dobbeltbogey på hul 14 var facit efter lørdagens tredje runde for Thorbjørn Olesen, som er vej mod endnu et topresultat. To pladser længere op i tabellen, så er der en top 10 placering mere. Titlen er 11 slag væk, mens en top 5 kun er to slag væk. Thorbjørn er i -8 samlet og en flot finalerunde kan netop sikre en god placering.
Den unge sydafrikaner Dylan Fritelli gik en flot bogeyfri runde i – 8, dagens bedste stabile runde. Han ligger i -19 og en føring på hele 3 slag ned til Spanske Pablo Larrazábal, som efter en score på – 2, rykkede ned på andenpladsen i -16.
Ross Fisher havde også en runde i – 8, men det var et noget mere broget scorekort, med en hole in one på banens hul 6, og en eagle på banens hul 15, et par hul på 299 meter. Derudover fem birdies og en enkelt bogey blev dagens resultat og et spring frem i stillingen på hele 46 pladser og samlet i -9 på en delt syvende plads.
Lucas Bjerregaard kom rundt i samme score som Thorbjørn -2, med et noget mere farvet scorekort, fem birdies og 3 bogeys. Dagens resultat gør at Lucas falder to pladser tilbage til en delt 55. plads i -3 samlet.
Viasat Golf og Viaplay sender direkte fra turneringen i Kina. Sendetiderne kan ses på Teetimes TV-oversigt.
Leaderboard: Volvo China Open