Nanna Koerstz Madsen holder fast i toppen.

Nanna Koerstz Madsen forsætter sin kamp for at opnå et LPGA kort til næste sæson. Symetra Touren er hendes vej til at nå hendes erklærede mål og efter en lidt blandet dag, som ender i 72 slag, banens par, ligger hun stadig på en fornem anden plads. Scorekortet bød på en vanskelig start med 3 bogeys og en birdie på de første 9 spillede huller, efter en række på syv par slutter Nanna de sidste 9 huller af på bedste vis, ved at lave birdie på rundens to sidste huller, og dermed indløste hun billet til en plads i førerbolden søndag. Nanna ligger i – 7 to slag fra første pladsen.
Emily Kirstine Pedersen er ligeledes med i ugens turnering, hvor hun måtte kæmpe det bedste hun har lært, for at komme til at spille med søndag. Hendes første 9 huller på dagen blev spillet i par, alt efter planen til et klaret cut, men så begyndte problemerne for alvor, allerede efter 2 spillede huller på de sidste ni, var der kommet to bogeys, efterfølgende blev det par, par bogey, par, bogey, hvilket lignede et misset cut. Men som Emily skriver på hendes Facebook, måtte hun tage sig sammen, hvilket hun gjorde på fornem vis og sluttede birdie, birdie og kom hjem i + 2 og en delt 54 plads, som blev cuttet.
På førstepladsen ligger amerikanske Mariah Stackhouse i – 9, efter en dag med en runde i 69 slag – 3. Der er en trio som ligger i -6, et slag efter Nanna, blandt andet Mind Muangkhumsakel fra Thailand, som Nanna for selskab af i førerbolden søndag.
Der kan følges med hvordan det går de danske kvinder her: www.symetratour.com