Emily klarer cuttet på LPGA, mens Nanna er med fremme på Symetra Touren

Nanna K. Madsen sluttede stærkt af på 2. runde og er igen med fremme på Symetra Touren

De danske piger markerer sig endnu engang positivt på den anden side af Atlanten – Emily klarer cuttet på LPGA, mens Nanna igen ligger godt til på Symetra Touren.
LPGA Touren spiller i denne uge i New Jersey, og Emile K. Pedersen, Nicole B. Larsen og Therese O’Hara er til start.
Emily lagde ud med en 74’er (+3) igår, men kom stærkt tilbage med en 69’er i dag, og ligger pt. på en delt 46. plads – to slag på den rigtige side af den aktuelle cutgrænse.
Dermed bliver det et mistet cut til Nicole B. Larsen som er +7 efter 36 huller, og dermed placeret i den tunge ende af feltet. Therese O’Hara er også færdigspillet og ligger aktuelt et slag på den forkerte side af cuttet efter runder i 74 og 72 slag. Det rækker pt. til en delt 75. plads, hvormed det også ligner et mistet cut for Therese.
Turneringen føres aktuelt af sydkoreanske In-Kyung Kim i -9, men bl.a. Paula Creamer (-8) og svenske Anna Nordqvist (-6) er stadig igang med 2. runde og jagter således Kim.
På Symetra Touren er Nanna K. Madsen igen med fremme blandt de forreste, idet Nanna aktuelt ligger på en delt 4. plads. Nanna var igår rundt i 68 slag (-3), og efter en flot afslutning med fire birdies på de sidste otte huller blev det lørdag til en runde i par. Nanna ligger inden turneringen i New York nr. tre på ranglisten, og kan dermed med en god afslutning i morgen tjene vigtige point til listen med henblik på at få kortet til LPGA Touren til næste sæson.
Hannah Green fra Australien fører i -7, men der er stadig et par spillere på banen, der kan lave om på dette. Vi krydser fingre for, at Nanna ikke er for langt efter inden de sidste 18 huller i morgen.
LPGA Touren fra New Jersey kan ses direkte på Viasat Golf og Viaplay, og sendetiderne kan ses på vores TV-side.
Shoprite LPGA Classic presented by Acer, leaderboard
Fuccillio Kia Classic of NY, leaderboard