Mistet bold på sidste hul kostede Thorbjørn plads i førerbolden

En særdeles velspillende bold bestående af Thorbjørn Olesen og Chris Wood strøg frem igennem feltet og sad længe på de to øverste pladser på leaderboardet.
Thorbjørn Olesen førte turneringen midtvejs inden et par løse drives kostede til sidst. Specielt på sidste hul kom danskeren i problemer, da han slog sit første drive væk og derfor måtte sende en ny bold i spil. Konklusionen blev en dobbeltbogey og en samlet score på -7.
Det er to slag fra hans spillemakker lørdag, Chris Wood, der fører i -9. Også han havde problemer på det svære 18. hul, hvor det blev til en bogey.
Altså er der masser af gode grunde til at tænde for Viasat Golf og Viaplay i morgen, når Nordea Masters skal afgøres med Thorbjørn Olesen i næstsidste to-bold. Søndagens sendetider kan ses på Teetimes TV-oversigt.
Nordea Masters, leaderboard