Emily en flot nummer to efter tabt omspil

EmilyKristinePedersen_2014_IMG_6034
Emily Kristine Pedersen har i den grad ramt formen, og ved Lacoste Ladies Open de France, var hun i den grad med til at præge turneringen, og det var endda meget tæt på at blive til sejr.
– Læs mere: Jaidee vandt, mens Lucas får ny sæson på ET
Pedersen førte inden sidste runde, og med to huller tilbage af finalerunden på Golf de Chantaco var føringen på to slag. Desværre blev det til en dobbeltbogey på hul 17, og da runden var færdig, lød scoren på 70 slag (par), hvilket efterlod danskeren på -11. Det var samme score som Celine Hebrin fra Frankrig. De skulle derfor ud i omspil, og her lykkedes det desværre ikke for Pedersen at vinde. Hun kan dog glæde sig over karrierens bedste resultat, der vil tage hende et godt stykke frem på både ISPS Order of Merit og verdensranglisten.
– Læs mere: Flot 4. plads til Løkke og Suhr i Uppsala
Der var også dansk islæt på tredjepladsen, for som den eneste af de tre danskere i finalen, spillede Malene Jørgensen alle fire runder i 60’erne, og tredjepladsen alene var sæsonens bedste resultat for fynboen.
Sidste dansker i finalefeltet var Nicole Broch Larsen, der faldt tilbage til en slutplacering som nummer 25 efter en afsluttende runde i 75 slag.
Lacoste Ladies Open de France, resultat.