Flot 4. plads til Løkke og Suhr i Uppsala

DanielLøkke_secondqs14-280354
Freja Final 4 Four er slutspillet på Nordic Golf League, og i denne uge har 108 spillere været til start ved GolfUppsala Open, der var den anden af de fire finaleturneringer. Turneringen blev spillet på GolfUppsala Söderby GK, og Daniel Løkke og Oliver Suhr leverede begge et topresultat.
– Læs mere: Jaidee vandt, mens Lucas får ny sæson på ET
Oliver Suhr leverede tre stabile runder i 70 slag (-3), og med -9 samlet avancerede han til en slutplacering som nummer fire. Den placering skulle han blandt andet dele med Daniel Løkke, der brugte 68 slag på den afsluttende runde. Med resultatet er Løkke som nummer seks bedst placerede dansker på Nordic League, hvor top-5 efter sæsonen får kortet til Challenge Touren.
– Læs mere: Vigtig info! Nu bliver det markant sværere at komme på ECCO Tour
Vinder af turneringen i Sverige blev Ricard Petterson (67) fra Sverige, der i -17 vandt en sikker sejr på fem slag ned til Eirik Tage Johansen (68) fra Norge, mens Tapio Pulkkanen (68) fra Finland blev nummer tre i -11.
Næste turnering i Freja Final 4 Four er i den kommende uge, hvor der spilles Race to Himmerland. Her er feltet skåret ned til 76 spillere, og de kæmper om en præmiesum på 50.000 euro.
GolfUppsala Open, resultat.