Farverige baner på Azoerne

AzoerneDet er intet mindre end en fryd for øjet at spille golf på de to baner på Sâo Miguel, den største og vigtigste ø på Azorerne. Fryden skyldes, at farverige blomster som azalea, hibiscus, hortensia står i fuldt flor op til fire gange om året, fordi der altid er fugtigt og varmt på de atlantiske øer på grund af Golfstrømmen. Den medfører, at der sjældent er under 16 grader i vinterhalvåret og over 26 grader i sommerhalvåret, og at fairways som regel er indrammet af blomstrende farveorgier.
Luftfugtigheden skyldes, at det støvregner en del, og at hurtige regnbyger hører hverdagen til både sommer og vinter. Derfor bør enhver golfturist, som besøger Azorerne, for en sikkerheds skyld gardere sig med et sæt let regntøj og en paraply.
Når du ikke spiller golf
Der er så uendeligt mange muligheder på Azorerne, og det kan man umuligt nå på en dag. Man kan vælge blot at gå og hygge sig i de gamle brostensbelagte gader i Ponta Delgada. Her kan der handles med stor fordel, man spiser godt, og vi anbefaler at slutte dagen af med en tur langs den nye, smukke havnefront.
Vil man ud at have ultimative naturoplevelser, bør man tage en tur til Furnas, hvor man virkelig får øjnene op for naturens underfundigheder. Over alt på øen finder man fantastisk frodig natur, så uanset hvor man tilbringer sin golffridag, så kommer man tilbage til hotellet med store oplevelser i bagagen.